Winactie workshop tips voor de kinderopvang en parenticom

Sinterklaas pakt uit!! De komende dagen tot 5 december pakt sinterklaas uit om te vieren dat ik meer dan 18.000 vind-ik-leuks op facebook heb. Hiervoor komen er verschillende toffe winacties online. De derde winactie is een trainingsdag met twee workshops voor 8 pedagogisch medewerkers, waarvan ieder 1 collega mag meenemen! Mijn workshop; ‘rust bewaren op een baby- dreumesgroep’ en  de workshop ‘overdrachtsgesprekken, laat zien wat je in huis hebt’, van Parenticom.

In samenwerking met Parenticom heb ik een hele toffe winactie samengesteld. Parenticom is de ervaren aanbieder van communicatietrainingen in kinderopvang en basisonderwijs.

Workshops

Samen met Nicole van parenticom heb ik een workshop ontwikkeld. Mijn workshop heet ‘rust bewaren op een baby- dreumesgroep’. In deze workshop gaan we de verdieping in voor de rust bewaren binnen je groep. Hoe kun je dit het beste doen en ik geef je hiervoor fijne handvaten. Deze workshop zal plaatsvinden in de ochtend.

In de middag krijgen jullie een workshop van Nicole; ‘overdrachtsgesprekken, laat zien wat je in huis hebt’. Je wordt in deze workshop bewust van het belang van een professionele overdracht naar ouders toe.

Bomvolle dag!

De workshops vinden plaats op één dag op een prachtige locatie in Breda. Wij verzorgen de workshops inclusief koffie/thee en natuurlijke een heerlijke lunch. Je gaat met een hoop nieuwe informatie naar huis waar je meteen mee aan de slag wilt gaan.

Lees ook; ‘onderwerpen voor stukjes schrijven in tablet/schriftje’

Winactie

Hoe maak je kans op deze unieke bomvolle workshop dag?

  1. LIKE de post op mijn facebook
  2. TAG je collega met wie je samen erbij wilt zijn

Op dinsdag 10 december maak ik de winnaars bekend.