Winactie scheurkalender juf Inger en juf Maike

Sinterklaas pakt uit!! De komende dagen tot 5 december pakt sinterklaas uit om te vieren dat ik meer dan 18.000 vind-ik-leuks op facebook heb. Hiervoor komen er verschillende toffe winacties online. De eerste winactie is de scheurkalender van juf Inger en juf Maike, hoe gaaf!

Leerkracht scheurkalender

Ik mag de unieke leerkracht scheurkalender van juf Inger en juf Maike verloten. Natuurlijk ben ik super trots dat mijn zus Inger samen met Maike deze interessante en leuke kalender heeft gemaakt. Hij bestaat uit verschillende categorieën en hij begint op 1 januari 2020, dus je kunt hem al bijna gebruiken. De categorieën zijn; quotes, werkdrukverlaging, genieten in de klas, humor en zorg voor jezelf. Door de verschillende categorieën is de leerkracht scheurkalender ook te gebruiken voor in de kinderopvang. Hang hem op in de pauzeruimte en al je collega’s kunnen meegenieten.

Lees ook; ‘dagritme klok’

Winactie

Hoe maak je kans op deze unieke leerkracht scheurkalender?

  1. LIKE de post op mijn facebook
  2. TAG je collega met wie je hem samen wilt gebruiken
  3. we waarderen het als je mijn facebookpagina en juf Inger LIKED

Op maandag 2 december maak ik de winnaar bekend.

Juf Inger heeft de scheurkalender aangeboden voor de winactie.