KindVak 2020, als kinderen je vak zijn!

KindVak – als kinderen je vak zijn! Werken met kinderen: een fantastische job.

KindVak 2020 is het vakevent voor iedereen die met kinderen werkt.
Dit jaar bestaat KindVak 25 jaar. Dat wordt natuurlijk groots gevierd en dat wil je gewoon niet missen. De nieuwste ontwikkelingen binnen je branche inclusief zestig workshops in 5 zalen geven een bezoek diepgang qua kennis: van babyopvang en ikc-ontwikkeling tot het signaleren van kindermishandeling. Voor management en medewerkers. Ook dit jaar ben ik weer van de partij; op zaterdag 18 januari.

Primair onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg.

KindVak is dit jaar op 16,17 en 18 januari, natuurlijk weer in de Brabanthallen in Den-Bosch. KindVak is voor primair onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg. Iedere dag zijn er verschillende workshop te volgen voor ieder vakgebied. Groei als professional mee in het uitdagende, steeds hechter samenwerkende kind-vak van kinderopvang, jeugdzorg en basisonderwijs. Op de website kun je handig vinden welke workshops er op welke dag zijn en tevens zie je welk bedrijf de workshop komt geven. Er staan voor mij veelal bekende tussen.

Zaterdag 18 januari

Op zaterdag 18 januari bezoek ik zelf KindVak. Vooral om mijn kennis te verbreden, maar ook om nieuwe sociale contacten te leggen en te kijken naar nieuwe samenwerkingen. Op de website van KindVak heb ik vast opgezocht welke workhops ik graag wil gaan volgen zaterdag. Hierbij kijk ik naar wat ik nog graag wil leren, interessant voor mij is en houd ik rekening met mijn tijdsplanning. Een te volle planning betekent dat ik niet rustig te tijd heb om over de beursvloer te lopen, wat natuurlijk zonde is met zoveel stands.

Planning:

11.15 – 12.00   Sociale vaardigheden spel voor BSO

14.00 – 14.45   BSO in Bloei

15.00 – 15.45   Het hele jaar rond werken met prentenboeken

De laatste jaren heb ik veelal workshops gevolgd voor baby’s en peuters, dit jaar ga ik juist naar workshops voor de BSO. Ik ben heel benieuwd wat ik daar nog kan leren en op zoek naar nieuwe inzichten.

Lees ook; ‘de magische wereld van kindertekeningen’

Beursbezoek

Naast alle workshops zijn er veel exposanten en een theater. In het theater zijn iedere dag verschillende voorstellingen. Van voorgaande jaren weet ik nog dat ik dit heel leuk vond, dus hier ga ik zeker een voorstelling bezoeken. Tussen het exposantenoverzicht zie ik, voor mij, veel bekende staan. Altijd leuk om mensen weer te ontmoeten en even bij te kletsen. Natuurlijk staan er ook onbekende tussen, daar ben ik dan altijd erg nieuwsgierig naar. Ik ben benieuwd of er toffe ontwikkelingen zijn binnen het speelgoed voor kinderen, nieuwe interessante opleidingen/cursussen en wat bedrijven aanbieden op de beurs.

Zie ik jou daar?

Ga jij naar KindVak dit jaar? Of zou je nog willen gaan? Op de website kun je voor €10,00 nog een kaartje kopen. Wie weet zien we elkaar aankomende zaterdag in Den-Bosch.