Top tien meest bekeken facebookberichten

Een terugblik op al mijn facebookberichten van 2019. Na een lang speurwerk op facebook om alle totaal bereikcijfers te bekijken heb ik een top tien gemaakt van facebook. In deze top tien staan alle best bekeken, gedeelde, gereageerde en gelikete berichten van mijn facebookpagina. Weet je bijvoorbeeld nog het filmpje van het spelen met de lepels en de vraag van een volger over de slabben? Je vindt ze allemaal hieronder terug in de ’top tien meest bekeken facebookberichten’.

1 AH tattoos 8 april 2019, 146.K bereikte personen

De absolute nummer 1 is de tip om de tattoos plaatjes van de AH op stenen te plakken. Op deze manier kun je verschillende activiteiten doen met de stenen. Dit bericht werd massaal gedeeld, geliket en erop gereageerd. Hier kun je het bericht nogmaals terugvinden.

2 tandenpoetsen ivoren kruis 20 februari 2019, 79.2K bereikte personen

Op nummer 2 staat de post van het aanvragen van het tandenpoetspakket van Ivoren kruis. Deze werd zoveel aangevraagd dat dit op een gegeven moment stop is gezet, bizar!

3 spelletje voor op de bso of thuis 20-5, 72.6K bereikte personen

Een filmpje over het spel ‘flip cup tic tac toe’ deed het super goed en staat in de top 3.

4 waar ben jij goed in als pm-er 10 juni 2019, 59.1K bereikte personen

Deze post had voor- en tegenstanders op facebook. Hij kon door veel volgers gewaardeerd worden, maar ook vonden sommige volgers hem niet passen bij mijn pagina.

5 action opblaas sumoworstelaarpakken 12 juli 2017, 58.5K bereikte personen

De gedeelde acties van de action doen het vaak goed op social media. De post over de opblaas sumoworstelaarpakken deed het dan ook erg goed.

Lees ook; ’tips voor de kinderopvang op social media’

6 quote glitters 21 december 2019, 50.1K bereikte personen

De quotes die ik heb gemaakt rondom ‘je weet dat je pedagogisch medewerker bent als je…’ zijn heel herkenbaar en worden goed ontvangen. De quote rondom de feestdagen over glitters deed het super goed en staat dus in de top tien!

7 afbeelding kinderen horen het woord niet, niet 14 maart 2019, 49.2K bereikte personen

De afbeelding ‘positief opvoeden formule’ werd vooral heel veel geliket en gedeeld op facebook. Bij veel volgers sprak de afbeelding aan.

8 sleutelen 23 april 2019, 44.5K bereikte personen

De tip om van karton een auto te maken waar kinderen aan kunnen sleutelen vonden veel volgers erg leuk.

9 tip voor slabben 26 augustus 2019, 40.6K bereikte personen

Geregeld krijg ik in mijn inbox vragen van volgers. De absolute topper onder de vragen was toch echt wel deze over of de volgers een tip hadden om de slabben uit elkaar te krijgen. Het was vooral heel herkenbaar voor pedagogisch medewerkers en iedereen gaf elkaar tips voor het wassen van bepaalde slabben. Hier kun je de afbeelding van de slabben nog eens zien.

10 baby met lepels spelen 24 september 2019, 39.7K bereikte personen

Filmpjes van andere pagina’s die ik deel op facebook worden vaak goed bekeken en erop gereageerd. Het filmpje van de baby die speelt met de lepels boven zijn hoofd heeft de meeste bereikte personen gehaald en sluit de top tien af.