Feestweek 15.000 likes op facebook! Boek ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder’

Op mijn facebookpagina heb ik 15.000 likes, iets waar ik natuurlijk super trots op ben! Dit is dan ook een goede reden voor een feestje! Iedere dag verschijnt er een andere leuke winactie op mijn facebook en website.

In samenwerking met verschillende bedrijven heb ik iedere dag een andere winactie. Je maakt kans door onder het bericht van de winactie op mijn website of op het facebookbericht te reageren of op Instagram de foto te plaatsen (met onze tag erin).

Marlo Publishing

Marlo Publishing is in 2018 opgezet om het boek ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder’ in eigen beheer te kunnen uitgeven. Dit boek is onze eerste uitgave. Marlo Publishing richt zich daarmee volledig op gastouders, ouders en kinderen die gebruik maken of willen maken van gastouderopvang.

De missie is om gastouderopvang breder bekend te maken en gastouders te ondersteunen om als volwaardig opvang-professional te kunnen werken.

Voorleesboek ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder’.

Het boek Charlie en een mooie dag bij de gastouder is uitgebracht door Marlo Publishing om gastouderopvang in het zonnetje te zetten. Want gastouder zijn is een vak! Met dit boek willen we kinderopvang bij een gastouder op de kaart zetten. Het verhaal en de mooie illustraties laten zien hoe Charlie een dag beleeft bij gastouder Anke. Hij speelt graag met haar, leert veel en beleeft allemaal peuteravonturen. Leuk om voor te lezen aan je opvangkinderen en leuk voor ouders die hun kindje naar een gastouder brengen.

Winactie

Marlo Publishing en Tips Voor de Kinderopvang verloten samen 2 exemplaren. Daar moet je wel wat voor doen!

Facebook:

  • Download hier de kleurplaat van ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder’
  • Maak er iets moois van met je (opvang)kinderen.
  • Maak een foto van het resultaat en plaats die in de opmerkingen onder dit bericht op Facebook
De mooiste kleurplaat wint een exemplaar!
 

Instagram:

  • Download hier de kleurplaat van ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder’
  • Maak er iets moois van met je (opvang)kinderen.
  • Zet een foto van het resultaat op Instagram en tag ons in je bericht: @marlopublishing @tipsvoordekinderopvang

De mooiste kleurplaat wint een exemplaar!

Op vrijdag 22 maart maak ik de winnaars bekend. Het liken van beide facebookpagina’s wordt gewaardeerd; Marlo Publishing en tips voor de kinderopvang 

Wil je niet wachten?

Je kunt het boek alvast bestellen op www.marlopublishing.nl. En wordt jij gekozen als winnaar? Dan krijg je het aankoopbedrag terug! Wees er snel bij, want de eerste druk is bijna uitverkocht!