Winactie escape game Rijksmuseum

Vandaag heb ik samen met drie vriendinnen op uitnodiging van het Rijksmuseum de escape game ‘in de schaduw van Rembrandt’ gespeeld. De escape game is de gehele zomervakantie te spelen (tot 1 september). De escape game speelt zich af in het Rijksmuseum en leidt je tijdens het spel door het gehele museum heen. De game is te spelen van 2-5 spelers. Wil je ook dit gave spel doen? Dan maak je nu kans om hem te winnen bij tips voor de kinderopvang!

In de schaduw van Rembrandt

Het is al ver na sluitingstijd

De bibliotheek is stil en verlaten, maar Rijksmuseummedewerker Bert is nog druk bezig met zijn onderzoek naar Rembrandt. Hij slaat een bladzijde om en staart verbaasd naar een oude schets van het museum, een schets met een wel heel vreemde datum. Maar als Bert dit mysterie verder wil onderzoeken, blijkt de bladzijde opeens gestolen

Met deze Escape Game beleef je het Rijksmuseum samen op een unieke manier. Speel de game met collega’s of vrienden, of met kinderen vanaf 6 jaar. Samen met 2-5 personen duik je in het spel en ga je als onderzoeker aan de slag. Voor iedereen is het een spannend avontuur, slechts enkelen halen de eindstreep. Gaat het jou lukken?

Bron: https://www.rijksmuseum.nl/nl/rijksmuseum-escape-game

Onze ervaring

De escape game neemt je tijdens het verhaal helemaal mee door het Rijksmuseum. Bij de start van de game krijg je allemaal een keycard met daarop dat je stagiair bent en een plattegrond van het museum (deze is handig om te gebruiken bij de game). Met de keycard kun je overal binnen het museum doorlopen. Ook krijg je een tas met allemaal materiaal die je zeker moet gebruiken bij de verschillende opdrachten. Via een telefoon kun je contact opnemen met Bert, hij helpt je waar nodig verder.

Cryptisch

Het was voor ons even uitzoeken waar we moesten beginnen, maar toen we eenmaal op gang waren ging het goed. Bij iedere opdracht die je behaalt, houdt je Bert op de hoogte, hij stuurt je dan een hint voor de volgende locatie. De locaties en opdrachten zijn best cryptisch, dus ook wel soms lastig. Mocht het echt niet lukken, dan helpt Bert je verder in het spel en zo kom je uiteindelijk altijd op de goede locatie.

Personages

Tijdens het spel zijn er ook verschillende personages waar je naartoe moet om opdrachten te doen. Door deze opdrachten te voltooien kun je verder in het spel en kom je steeds dichterbij de oplossing. De personages zitten goed in hun rol en zijn van meerwaarde van de game.

Winactie

Je maakt nu kans op 4 kaarten voor de escape game inclusief entree van het Rijksmuseum t.w.v. €102,50!

Hoe maak je kans?

  1. LIKE het bericht op facebook en/of Instagram
  2. TAG collega’s/vrienden met wie je de game wilt spelen

Op vrijdag 9 augustus maak ik de winnaar bekend (de game is te spelen tot 1 september, dus zorg dat je voor die datum er gebruik van kunt maken).