NOT 2019: tips voor de kinderopvang in de bloggersstraat

In januari is het weer tijd de NOT; Nationale OnderwijsTentoonstelling. Deze beurs wordt ieder oneven jaar georganiseerd in de jaarbeurs Utrecht. Dit jaar vindt er voor het eerst een bloggersstraat plaats en op de donderdag ben ik daar aanwezig.

In de bloggersstraat staan iedere dag onderwijsbloggers om kennis te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en om natuurlijk te bloggen over de NOT. Ik ben natuurlijk niet van het onderwijs, maar de NOT is ook een beurs voor de kinderopvang en middelbaaronderwijs.

Zie ook blog: tips voor de kinderopvang op social media.

Kinderopvang

Op de NOT is er de ‘onderwijsacademie kinderopvang, – educatie en pedagogiek -:

Sacha Ausems, voorzitter Raad van Bestuur Stichting Kinderopvang Humanitas gaat met bezoekers een gesprek aan over de kracht van het combineren van expertises. En het effect op het kind maar ook op de professionals. De rode draad in haar werk: terug naar de bedoeling, professioneel én menselijk, kwaliteit en verbondenheid. Zij zet in haar huidige rol in op het bouwen van sterke, lokale eco-systemen: delen van pedagogische expertise en samenwerken met alle andere betrokkenen in de directe leefomgeving van het kind, gericht op optimale ontwikkeling.

Wanneer:
Datum: Woensdag 23 januari en vrijdag 25 januari
Tijd: woensdag: 17:30 – 18:15 en vrijdag 13:30 – 14:15
Locatie: Onderwijsacademie Kinderopvang

Blogs

De komende tijd zet ik wat meer blogs online over de NOT, zoals wat ik graag wil gaan zien en doen. Tevens blog ik vanaf de NOT over wat ik heb gezien, waarvan ik vind waar de kinderopvang wat aan heeft of andere nieuwe verfrissende ideeën. Zoals kinderboeken, speelgoed, methoden etc. Na mijn dag op de NOT post ik een blog over hoe het is geweest, wellicht dat je dan zelf op vrijdag of zaterdag nog wilt gaan.

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie te ontmoeten op de NOT!