Winactie workshop kindervoetreflex

Babyreflexologie wordt toegepast op baby’s van vier weken tot peuters van drie jaar. Het is een zachte en natuurlijke manier om een baby te behandelen. Het zorgt voor ontspanning, verbondenheid en het kan verlichting geven bij veel voorkomende klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, oorpijn, pijn bij het krijgen van tandjes en onrust of slaapproblemen.

Voetreflexologie tegen overprikkeling

De huidige maatschappij vraagt veel van kinderen. Ze kunnen overprikkeld raken wat kan leiden tot emotionele en lichamelijke klachten. Denk hierbij aan boosheid, (faal)angst, slaapproblemen, hoofdpijn, obstipatie, bedplassen, ‘vage’ buikklachten etc.

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam, voetreflexologie werkt doordat je de zenuwuiteinden in de voeten te stimuleert en hierdoor impulsen naar de corresponderende delen van het lichaam stuurt.

Ben jij werkzaam in de kinderopvang of heb je zelf kinderen? Leer dan tijdens de Workshop Kindervoetreflex op 28 februari hoe je kinderen via de voetreflexzones kan masseren en klachten eenvoudig kan verlichten.

Lees ook; ons gezonde voedingsbeleid

Winactie

Wil je kans maken op een GRATIS Workshop Kindervoetreflex t.w.v. €50,00? Lees hieronder hoe je kan deelnemen:

? Like de pagina tipsvoordekinderopvang en de pagina voetreflexellen

? Like en deel het bericht op facebook openbaar

? De workshop wordt op 28 februari gegeven in Rietmolen (Gelderland)

Op woensdag 19 februari maken we de winnaar bekend.

Wil je niet wachten op de winactie of woon je te ver uit de buurt? Als je minimaal 6 mensen bij elkaar kan krijgen voor deze workshop dan kom ik graag jullie kant op.

https://www.facebook.com/events/990075138039773/