7 dingen die iedere pedagogisch medewerker in zijn/haar zakken heeft bewaard

Soms lijken we wel ware verzamelaars. Op een dag spaar je nogal wat in je broekzakken van alles wat je tegenkomt. 7 dingen die iedere pedagogisch medewerker in zijn/haar zakken heeft bewaard:

 

Haarspeldjes

Echt hoe vaak verliezen kinderen die? En vindt dan maar eens de ware eigenaar ervan. Gelukkig kunnen peuters al goed zeggen van wie welke is.

Zakdoekjes

Uhl! Maar soms overkomt je het toch echt dat je even snel dat zakdoekje in je broekzak stopt, want ja je hebt niet altijd te tijd om hem in de prullenbak te gooien.

Verloren onderdelen van kleding

Waar komt dat paillette of glittertje vandaan? Hup in je broekzak en voor je het weet, belandt hij in je eigen wasmachine.

Haarelastiekjes

Precies zoals bij haarspeldjes, alleen verliezen ze deze iets moeilijker, maar met 5 verschillende roze wordt het toch lastig van wie welk meisje is.

Geplakte knutselwerkjes

Die verliezen soms ook het één en ander, vindt je een onderdeel, geheid dat die in je broekzak terecht komt en pas uren later in de prullenbak verdwijnt, of nog leuker, crêpepapier in je wasmachine!

Speelgoed

Tijdens het opruimen stop je even dat ene speeltje in je broekzak om hem van de ene naar de andere kant te brengen, maar ondertussen gebeurd er van alles en vergeet je hem. Bij het zitten op de stoel kom je er pas achter dat je die vergeten was, toch maar snel opruimen.

Zand

Maar dit gebeurd altijd onbedoeld en dit wil je dan ook liever niet in je broekzakken hebben, maar überhaupt wil je het nergens en toch kom je altijd onder het zand thuis. Zie de herkenbare quote https://tipsvoordekinderopvang.nl/category/quotes/