6 dingen die een pedagogisch medewerker nooit zelf hoeft te kopen

Als jezelf of een kind jarig is of afscheid neemt van de groep krijg je vaak hele lieve, lekker en bijzondere cadeaus van ouders en kinderen. Er zijn vaak veel cadeaus die je geregeld krijgt en dit zijn ook voorwerpen of etenswaren die je dus nooit zelf hoeft te kopen. Wat een geluk hebben we eigenlijk dat we altijd zoveel krijgen. In deze blog deel ik 6 dingen die je als pedagogisch medewerker nooit zelf hoef te kopen. Gewoonweg, omdat je dit geregeld cadeau krijgt.

Chocola

Chocola is één van de favoriete cadeaus van ouders. Verschillende soorten Tony Chocolonely liggen hier in mijn keukenkastje, maar ook dozen merci en andere chocola komen natuurlijk voorbij. Ik deel geregeld mijn chocola, omdat wij dit thuis niet veel eten en mijn collega’s worden daar heel blij van 😉

Douchegel

Douchegel krijgen wij vaak cadeau, heerlijk! Van huismerk Hema tot aan mijn lievelings van rituals. Ik heb in die tijd dat ik in de kinderopvang werk, nog nooit zelf douchegel hoeven kopen.

Koek

Stroopwafels, mergpijpjes en gevulde koeken staan zeker 1x per maand bij ons in de pauzeruimte. En deze zijn ook na de eerste dag bijna allemaal op.

Lees ook: ‘uk & puk; orde overzicht en optimaal gebruiken

Handcrème

Handcrème zit meestal samen in het pakketje met de douchegel. Meestal zit er een tekst bij als; ‘bedankt voor je helpende hand’. Super lief zulke tekst en cadeautjes. En met ons werk waarbij we veel handen wassen, komt handcrème heel goed van pas.

Snoep

Net als chocola en koek krijgen wij ook geregeld snoep van ouders. Mars, M&M’s, kikkertjes en nog veel meer verschillende soorten.

Bakspullen

Mix voor stroopwafelcake, red velvet of brownies krijgen we in van de leuke glazen flesjes. De flesjes zien er feestelijk uit en het klaarmaken van de cake is erg makkelijk. Super cadeau dus!

We boffen maar met onze baan als pedagogisch medewerker! Wat een lieve en lekkere cadeaus krijgen wij geregeld.