Webinars kinderopvang

Vanwege Corona zijn alle evenementen in Nederland afgelast. Organisaties willen wel graag hun kennis delen, dus komen er toffe Webinars aan voor de kinderopvang. In dit bericht deel ik de Webinars die ik zelf weet, heb jij er nog één? Laat het mij weten!

Kind en media

PPINK-WEBINAR DINSDAG A.S.
Leden van PPINK kunnen zich vandaag al inschrijven voor de gratis webinar van aanstaande dinsdag. Morgen gaat de inschrijflink voor alle pedagogisch professionals open. Houd FB of onze website www.ppink.nl in de gaten dus!
Want ook ons volgende webinar is er weer een die je niet wilt missen.

In het kader van de Media Ukkie Dagen (27 maart – 3 april, zie ook www.mediaukkiedagen.nl) komt Denise Bontje op dinsdag 31 maart vertellen over het onderwerp ‘Kind en media’. Denise is specialist op het gebied van taal en mediaopvoeding en beheerder van Mediasmarties.
Tijdens het webinar staat bewust mediagebruik centraal. Wat betekent dat voor jou als pedagogisch professional? Hoe zorg je voor balans? In dit webinar neemt ze je bij de hand en geeft ze tips voor bewust mediagebruik. Je leert bewust keuzes te maken. Laat je inspireren om kinderen te laten lezen, kijken, luisteren, spelen en doen! Met en zonder scherm.

Morgen posten ze de inschrijflink en zal ik hier delen.

DoenKids

DoenKids geeft twee interessante Webinars. Op 30 maart van 14.00-15.00 de Webinar ‘maak kennis met DoenKids. Hier kun je meer informatie lezen en een ticket bestellen.

Op 31 maart van 14.00-15.00 kun je de Webinar ‘leer werken met DoenKids’ volgen. Deze webinar is voor iedereen die een abonnement heeft op DoenKids. Werk jij met DoenKids maar ken je nog alle ins en outs van ons nieuwe systeem? Schrijf je dan hier in voor de gratis webinar!

Lees ook; ‘wat doet het coronavirus met mij als pedagogisch medewerker’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *