Feestweek 15.000 likes op facebook! 2x cadeaubon Annekoendigitaal

Op mijn facebookpagina heb ik 15.000 likes, iets waar ik natuurlijk super trots op ben! Dit is dan ook een goede reden voor een feestje! Iedere dag verschijnt er een andere leuke winactie op mijn facebook en website.

In samenwerking met verschillende bedrijven heb ik ieder dag een andere winactie. Je maakt kans door onder het bericht van de winactie op mijn website of op het facebookbericht te reageren.

Annekoendigitaal

De leukste traktaties, cadeau doosjes en thema feestjes maak je zelf met de digitale knutsel printables van Annekoendigitaal!

Je betaalt geen verzendkosten en je kan super snel aan de knutsel. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling van je bestelling ontvang je de digitale printables als PDF bestanden in je mailbox.

1 keer bestellen is voldoende want je mag de printables onbeperkt printen wanneer en hoe vaak je zelf wilt en daarna:…… heerlijk knutselen!!

Alle printables zijn speciaal voor jou ontworpen door Annekoendigitaal.

2x een cadeaubon t.w.v. €7,50

De cadeaubon kun je zelf vrij besteden bij www.annekoendigitaal.nl. Wil je printables voor een verjaardagsfeest, je werk of een toffe kalender? Je mag het zelf helemaal kiezen. Online zie je alle mogelijkheden, maar ook kun je je eigen wens doorgeven.

Winactie

Je maakt 2 x kans op een cadeaubon t.w.v. €7,50! Reageer onder dit bericht of op facebook dat je graag wilt winnen en tag je collega’s om nog meer kans te maken. Op woensdag 20 maart maak ik de winnaars bekend. Het liken van beide facebookpagina’s wordt gewaardeerd; annekoendigitaal en tips voor de kinderopvang 

3 antwoorden
  1. Tamara
    Tamara zegt:

    Ik wil heel graag mee doen voor mijn dochter. Wat zien de printables er gezellig en lief en mooi uit! Dank je wel dat je deze samenwerking deelt. En geniet nog verder van je feestweek.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *