Feestweek 15.000 likes op facebook! Gevulde toilettasjes; handig voor onderweg

Op mijn facebookpagina heb ik 15.000 likes, iets waar ik natuurlijk super trots op ben! Dit is dan ook een goede reden voor een feestje! Iedere dag verschijnt er een andere leuke winactie op mijn facebook en website.

In samenwerking met verschillende bedrijven heb ik iedere dag een andere winactie. Je maakt kans door onder het bericht van de winactie op mijn website of op het facebookbericht te reageren.

Peuteractiviteitenweb

Peuteractiviteitenweb biedt ondersteuning voor activiteiten binnen de kinderopvang. Ze werken met 46 verschillende thema’s waarin de ontwikkeling spelenderwijs wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Alle thema’s zijn kant-en-klaar en direct toe te passen in het dagritme.

10 handige toilettasjes voor onderweg

De eerste winactie zijn tien toilettasjes voor onderweg. De toilettasjes zijn handig te gebruiken voor als je op stap gaat met de kinderen. Je kunt hier bijvoorbeeld zakdoekjes, luiers en billendoekjes in doen. Zo heb je alles op één plek als je onderweg bent. Tevens zitten er in de toilettasjes verschillende kortingsbonnen die te gebruiken zijn bij Peuteractiviteitenweb.

Winactie

Je maakt tien x kans op deze handige toilettasjes! Reageer onder dit bericht of op facebook hoeveel je er zou willen winnen en tag je collega’s om nog meer kans te maken. Op zaterdag 16 maart maak ik de winnaars bekend. Het liken van beide facebookpagina’s wordt gewaardeerd; Peuteractiviteitenweb en tips voor de kinderopvang 

16 antwoorden
 1. Shirly
  Shirly zegt:

  Ik zou er graag twee willen winnen. 1 voor ons zelf en 1 voor een vriendin. Werk zelf in de kinderopvang, dus alle bonnen en activiteiten is leuk voor het werk

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Gefeliciteerd, leuke actie, ik zou er graag 5 in totaal winnen, 1 voor mezelf thuis en de andere 4 voor het kinderdagverblijf voor iedere groep 1.

  Beantwoorden
 3. Sandra
  Sandra zegt:

  Ik zou er graag 2 willen winnen zodat en de baby groepen er 1 hebben en de peutergroepen 1. Wij maken elke week een uitstapje met de kinderen dus de toilettas komt goed van pas.

  Beantwoorden
 4. Jorieke Francissen
  Jorieke Francissen zegt:

  Ik zou er graag 1 willen winnen zodat ik alles bij de hand heb als ik met de kindjes van mijn gastouderopvang op pad ga!❤️

  Beantwoorden
 5. Mel
  Mel zegt:

  Ik zou er graag 2 willen winnen voor op me werk.. we proberen regelmatig te wandelen als de omstandigheden het toelaten en zo’n toilettas kom dan goed van pas… jullie website/fbpagina is echt fantastisch . Er staan veel leuke ideeen om te knutselen en te doen met de kinderen

  Beantwoorden
 6. Mirjam Dalhuisen
  Mirjam Dalhuisen zegt:

  Ik zou er graag 1 willen winnen , altijd handig als je elke dag op pad gaat met de oppaskinderen , zo heb je alles bij de hand , en nu gaan we wat vaker naar buiten , omdat we met het thema ” verkeer ” bezig zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *