Feestweek 15.000 likes op facebook! Een potje geluk

Op mijn facebookpagina heb ik 15.000 likes, iets waar ik natuurlijk super trots op ben! Dit is dan ook een goede reden voor een feestje! Iedere dag verschijnt er een andere leuke winactie op mijn facebook en website.

In samenwerking met verschillende bedrijven heb ik iedere dag een andere winactie. Je maakt kans door onder het bericht van de winactie op mijn website of op het facebookbericht te reageren.

Potje geluk kindercoaching

Een Potje Geluk, dat heb je als je lekker in je vel zit en het thuis en op school lekker loopt. Dan kun je leren, samenwerken, vriendjes en vriendinnetjes maken. Soms er iets waardoor dit allemaal niet zo goed lukt. Ouders die dit signaleren bij hun kind, kunnen bij mij als kindercoach terecht. Op een positieve manier d.m.v. spellen, de natuur en weerbaarheidstraining gaan we aan de slag op jouw Potje Geluk weer te vinden. Ook bied ik weerbaarheidstraining aan op BSO’s en scholen, dan gaan we met oefeningen en spelletjes werken aan zelfvertrouwen en veiligheid in de groep/klas.

Potje geluk met motiverende, positieve spreuken en inspirerende tips en kleine opdrachtjes

Even tijd voor elkaar, als collega’s. Daar heb je als pedagogisch medewerker bijna geen tijd voor. De kinderen vragen al je aandacht en voor je het weet, is zelfs je thee alweer koud. Dit Potje Geluk, gevuld met kleine opdrachtjes, positieve spreuken en inspirerende tips geeft jullie heel, heel even de tijd voor elkaar. En het draagt bij aan een positieve sfeer op de groep.

Het Potje Geluk is gemaakt door Simone, kindercoach bij Potje Geluk kindercoaching en al jaren werkzaam als pedagogisch medewerker.

Voor meer informatie: www.potjegelukkindercoaching.nl

Liefs, Simone van den Broek

Winactie

Je maakt 1 x kans op dit Potje Geluk. Reageer onder dit bericht of op facebook dat je wilt winnen en tag je collega’s om nog meer kans te maken. Op maandag 18 maart maak ik de winnaar bekend. Het liken van beide facebookpagina’s wordt gewaardeerd; potje geluk kindercoaching en tips voor de kinderopvang 

9 antwoorden
  1. Wendy
    Wendy zegt:

    Een potje geluk zou erg leuk zijn om te winnen! Ons team werkt hard en we zorgen er elke dag weer voor dat de kids alles krijgen wat nodig is met extra liefde! Hoe leuk om collega’s met een mooi woord of spreuk ze te bedanken!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *